Hvor meget koster en ESTA?

ESTA-gebyrer

I september 2010 besluttede det amerikanske Department of Homeland Security at indføre et ESTA-gebyr på 14 amerikanske dollars. Siden da har rejsende fra lande, der deltager i Visa Waiver-programmet, skullet betale disse omkostninger for en ESTA-ansøgning i forbindelse med besøg i USA

How much does an ESTA cost?

Siden september 2010 har det amerikanske Department of Homeland Security opkrævet $14 for en ESTA-ansøgning. Rejsende fra lande, der er berettiget til Visa Waiver-programmet, skal betale disse ESTA-omkostninger for hver ansøgning om besøg i USA.

Gebyret opkræves ikke pr. indrejse, men pr. ESTA-ansøgning. Omkostningerne forbliver de samme for voksne, børn, studerende, pensionister mv.

Men hvis du vælger at bruge vores hjælpsomme service og ansøger om din amerikanske indrejsetilladelse på ESTA-Application-usa.uk, vil vi opkræve dig 88 USD, hvilket inkluderer 14 USD gebyret til de amerikanske myndigheder.

Men i tilfælde af en afvisning, refunderer vi dig det fulde beløb, hvis du udfylder en refunderingsformular.

Skal jeg betale ESTA i amerikanske dollars?

Selvom der er tale om en amerikansk myndighed, skal gebyret ikke nødvendigvis betales i amerikanske dollars, men kan også betales i euro. Prisen afhænger af den aktuelle valutakurs, men er cirka 12 euro.

Hvis du indsender dit ESTA-ansøgning hos os, vil du blive opkrævet i amerikanske dollars

If you submit your ESTA application with us, you will be charged in US dollars

 
Hvor meget koster en ESTA?

Hvorfor skal jeg betale mere hos ESTA-Application-usa?

Når du ansøger om ESTA på ESTA-Application-usa, er du ikke kun på den sikre side, du har også mange fordele! Vores ansøgningsskema er let at forstå, så du vil ikke opleve nogen problemer med at udfylde det.

Derudover kontrollerer vi hver enkelt ansøgning for nøjagtighed og fuldstændighed, før vi sender den til de amerikanske myndigheder. Hvis vi bemærker en fejl, kontakter vi dig med det samme for at forhindre unødvendig afvisning.

Når din ansøgning er godkendt, modtager du en bekræftelse på e-mail, så du ikke hele tiden skal tjekke din ESTA-status.

For denne service opkræver vi et gebyr fra 88 USD afhængig af den valgte pakke, som dog allerede inkluderer omkostningerne for de amerikanske myndigheder.

 

Hvor meget koster det at opdatere min ESTA?

Rejsende, der af og til skal foretage ændringer i deres eksisterende ESTA – f.eks. adresseændring i USA – behøves ikke betale et gebyr for at gøre det. Det er gratis at opdatere dit ESTA!

 

Hvis du dog skal ændre dine pasoplysninger (nummer eller datoer) eller dine personlige oplysninger (navn, fødselsdag, fødested osv.), skal du ansøge om en ny ESTA. Hvis din seneste ESTA blev godkendt, bør du ikke have problemer med at ansøge om en ny.

 

Hvis du ansøger om en ny ESTA, og din tidligere ESTA stadig er gyldig, så ignorer blot beskeden om, at du allerede har en gyldig ESTA. Du skal blot bekræfte, at du vil ansøge om en ny ESTA. Så snart den er godkendt, vil din gamle ESTA blive slettet.

For at være på den sikre side, udskriv venligst din nye ESTA og tag den med dig, når du rejser ind i USA.

Da dette er en ny ESTA, skal du betale gebyret igen.

Hvor meget koster en ændring af dit ESTA?

Hvis du har lavet en fejl eller tastefejl ved udfyldelse af ESTA-ansøgningen via The American Dream – for eksempel i dit navn eller pasnummer – og du indser dette lige efter du har modtaget godkendelsen fra os, bedes du kontakte os med det samme!

For et servicegebyr på 40 USD, som allerede inkluderer de 14 amerikanske dollars for de amerikanske myndigheder, indsender vi en ny ESTA-ansøgning på vegne af dig og sletter derved den forkerte version.

Skal jeg betale omkostningerne for hver indrejse?

Omkostningerne til ESTA skal betales pr. ansøgning og ikke pr. indrejse! Når du har en godkendt ESTA, må du højst opholde dig i USA i 90 dage ad gangen. Også genindrejse fra nabolande som Canada eller Mexico er ikke et problem i denne periode.

ESTA-gyldigheden er som udgangspunkt 2 år eller indtil dit pas udløber – alt efter hvad der kommer først.

Hvordan betaler jeg for min ESTA?

ESTA-gebyret skal betales, når du ansøger om ESTA-visum online. Din rejsegodkendelse vil først blive behandlet efter betaling er modtaget. Betaling på den officielle hjemmeside for U.S. Customs and Border Protection kan kun foretages med kreditkort eller PayPal.

Ved rejsebureaubestillinger kan gebyret også betales med rejsebureauets fælleskreditkort. Betaling kan også foretages af tredjeparter, såsom familie eller venner.

.

I tilfælde af ESTA-gruppeansøgninger skal du gennem betalingsprocessen, hver gang du ansøger

Hvis du beslutter dig for at indsende dit ESTA med ESTA-Application-usa, kan du vælge mellem følgende betalingsmetoder:

  • Credit card
  • PayPal
  • Giropay
  • Apple Pay
  • EPS
  • Sofort

ESTA afvist – Får jeg mine penge tilbage?

Ja, vi tilbyder dig fuld refusion af servicegebyret – Udfyld vores refusionsformular for at ansøge om refusion.

Er der nogen rabatter til ESTA?

Dette gebyr skal betales og er ikke afhængig af ansøgerens økonomiske situation. Der er heller ingen rabatter ved gruppeansøgninger – hver person skal betale gebyret.

Kan jeg betale ESTA uden kreditkort?

Ja, du kan betale dit ESTA uden kreditkort. Du kan betale med PayPal udover kreditkortbetaling.

Kan jeg betale ESTA med PayPal?

Ja, vi tilbyder paypal som betalingsmulighed til at ansøge om ESTA